Regel het zelf

Actueel

Geen lood in waterleidingen bij woningen van ’thuis

In de media is er gewezen op het gevaar van lood in waterleidingen. De looddeeltjes die afkomstig zijn van oude loden waterleidingen, zijn slecht voor de gezondheid. Goed nieuws voor u, in de woningen van ’thuis zijn er geen loodhoudende waterleidingen aanwezig.

Huurverhoging 2020

Het zijn onzekere tijden. U vraagt zich misschien af waarom we dan toch een huurverhoging doorvoeren. We leggen u uit waarom we dat doen.

Bericht van het bestuur

Stel je voor dat iemand ons een aantal weken geleden de volgende vraag had gesteld: ‘Kunnen jullie zonder kantoor de huurders voldoende van dienst zijn?’ Dan hadden we hard gelachen en de vragensteller aangekeken of die gek was. En kijk nu eens. Het coronavirus heeft ons land en de hele wereld in een stevige greep.

Over ons

Welkom bij ’thuis. We bieden mensen een betaalbaar en duurzaam thuis in Eindhoven, Veldhoven, Best, Waalre en Son en Breugel. Een huis is pas echt je thuis als je er helemaal jezelf kunt zijn, in een buurt die vertrouwd en veilig voelt. Hier werken we samen aan met huurders, gemeenten, collega-corporaties, maatschappelijke partners en leveranciers.

Overzicht