Van Grunsven en 'thuis ondertekenen overeenkomst voor bouw van 102 duurzame appartementen

Dat deden zij op maandag 17 juni. Matthijs Hulsbosch, manager vastgoed & duurzaamheid bij ’thuis en Francis van Haren, Commercieel Directeur bij Van Grunsven zetten hun handtekeningen onder de aannemingsovereenkomst voor de bouw van 102 duurzame appartementen aan de Leostraat in Eindhoven.

In de Eindhovense wijk Bloemenbuurt Noord worden 102 duurzame appartementen gebouwd, verdeeld over 5 woongebouwen. Ook komt er een gezamenlijke binnentuin voor bewoners. Bij de bouw wordt er speciale aandacht besteed aan circulariteit en duurzaamheid. Zo wordt onder andere gebruik gemaakt van gerecycled beton en worden hergebruikte materialen uit de sloop toegepast, zoals gevelstenen, dakpannen, hout voor gevelbekleding, raamdorpels, dakterrastegels en voordeuren. Dit project is een van de meest circulaire in Zuid-Nederland.

De sloopwerkzaamheden zijn afgerond en als verder alles volgens planning verloopt start de bouw in september 2024, met een verwachte oplevering eind 2025.

Wilt u graag op de hoogte blijven van dit nieuwbouwproject? Meld u dan aan als belangstellende via www.mijn-thuis.nl/nieuwbouwprojecten/leostraat-eindhoven