De Veldhovense Kluskar helpt u energie te besparen

De winter is weer in volle gang. Het moment om uw huis energiezuiniger te maken. Sinds 13 december rijdt de Kluskar door de wijk d’Ekker. De vrijwilligers van de Kluskar helpen u energie te besparen in uw huis. Helemaal gratis. 

Start in de wijk d’Ekker 

De Kluskar is van 13 december 2023 tot en met maart 2024 in de wijk d’Ekker. In deze wijk staan veel huizen met een laag energielabel. Op het pleintje tegenover Papenvoort 6 staat de Klushalte. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u hier naartoe.  

Energiecoach op bezoek 

Als u wilt, komt één van de vrijwillige energiecoaches bij u langs. Deze geeft tips hoe u minder energie kunt gebruiken. Zijn er aanpassingen nodig, zoals LED-lampen, radiatorfolie en tochtstrips? Dan komt de klusser om deze te doen. Ook dat is gratis. U kunt een afspraak maken op www.veldhoven.nl/kluskar

De Kluskar komt niet in alle wijken van Veldhoven langs. We gaan naar de wijken waarvan wij denken dat we het hardst nodig zijn. Benieuwd wanneer de Kluskar bij u in de wijk langskomt? Of woont u ergens anders en heeft u dringend hulp nodig? Kijk op de website.  

De Veldhovense Kluskar is een samenwerking tussen gemeente Veldhoven, Swove, Cordaad, Veldhoven Duurzaam, ‘thuis, Woonbedrijf en Wooninc.