Wijzigen inschrijving

Veel gevraagd over Wijzigen inschrijving

Ik woon bij mijn ouders. Vervalt mijn inschrijving als ik samen met mijn ouders verhuis?

Als uw ouders gaan verhuizen en u gaat met hen mee vervalt uw inschrijving niet.  Als u zelfstandig gaat wonen en u krijgt een woning via Wooniezie vervalt uw inschrijving.

Wij staan samen ingeschreven, maar we gaan uit elkaar. Wie mag de inschrijving houden?

De inschrijving kan gesplitst worden. Hierna krijgt u beide uw eigen inschrijving. U kunt dit zelf doen door in te loggen in Wooniezie naar uw gegevens te gaan kun je aanvrager 1 of aanvrager 2 afsplitsen.

Mijn partner is overleden. Ik wil dit veranderen bij de inschrijving. Hoe kan ik dit doen?

U kunt dit zelf niet doen. Bel ons op (040) 24 99 999. Dan regelen wij dat voor u.

Ik wil mijn partner toevoegen aan mijn inschrijving bij Wooniezie. Hij/zij heeft zelf al een inschrijving. Kan dit?

Staan jullie allebei al ingeschreven bij Wooniezie met een eigen inschrijving en wil je deze inschrijvingen samenvoegen? Dit kun je helaas niet zelf doen. Vul hiervoor het "samenvoegformulier" in. Dit formulier staat op de website van Wooniezie www.wooniezie.nl. Vul dit volledig in en stuur deze op naar een corporatie. 

Na het samenvoegen geldt de langste inschrijfduur voor allebei. Wel wordt van allebei de persoonlijke inschrijfdatum bewaard in het systeem. Mocht je ooit weer besluiten dat je niet samen wilt verhuizen of samen ingeschreven blijven staan, dan kun je de inschrijving laten splitsen. Je behoudt dan allebei de persoonlijk opgebouwde inschrijfduur.

Heeft u nog vragen? Bel ons op (040) 24 99 999.

Ik ga samenwonen, maar sta alleen ingeschreven. Kan mijn partner bij mijn inschrijving gezet worden?

Dat kan. U kunt uw partner zelf toevoegen bij uw inschrijfgegevens op www.wooniezie.nl. Er wordt voor uw partner een eigen inschrijfdatum aangemaakt.

Hoe geef ik wijzigingen in mijn gegevens als woningzoekende door?

U kunt uw gegevens aanpassen door in te loggen op www.wooniezie.nl. Het is belangrijk dat al uw gegevens kloppen. Deze informatie is bepalend bij het krijgen van een woning.

Uw naam, geslacht en geboortedatum kunt u niet zelf aanpassen. Kom hiervoor naar een van onze kantoren met een legitimatiebewijs. Dan kunnen wij het voor u aanpassen.