Gerealiseerde nieuwbouwprojecten

Dijkstraten Fase 4, Best

Afgerond

De nieuwe bewoners hebben in mei 2021 de sleutel gekregen van hun nieuwe woning in Dijkstraten. Daarmee zijn de 28 nieuwbouwwoningen fase 4 Dijkstraten opgeleverd.

Vredesplein e.o., Eindhoven

Afgerond

’thuis heeft hier in de laatste fase 16 nieuwe sociale huurwoningen gebouwd. Vredesplein e.o. is een wijk dichtbij de Woenselse markt in Eindhoven. Deze wijk uit 1920 met zo'n 400 woningen is, in 4 fasen gesloopt en nieuw gebouwd. Voor het...

Woonvoorziening Boutenslaan, Eindhoven

Afgerond

Het Labrehuis aan de Boutenslaan in Eindhoven was een 24-uurs opvang en tussenvoorziening voor dak- en thuislozen uit de regio Eindhoven. De opvangvoorziening voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd en is gesloopt. Een moderne, flexibele...

Dijkstraten 31 NOM huurwoningen, fase 3, Best

Afgerond

Aan de noordkant van Best (Ringweg-Oirschotseweg), dichtbij het station is woongebied Dijkstraten in ontwikkeling. Hier worden in vijf fasen zo'n 670 nieuwe woningen gebouwd. ’thuis realiseert hiervan 190 woningen in de sociale huursector. De in...

Knikeind / Knoteind, Best

Afgerond

In gebouw 't Knoteinde is het voormalig kinderdagverblijf op de begane grond omgebouwd tot 9 appartementen voor senioren (55+).

Trompstraat, Eindhoven

Afgerond

Aan de Trompstraat in Eindhoven heeft ’thuis een appartementengebouw met 6 studio's voor 1- en 2-persoonshuishoudens gerealiseerd.

Kronehoefstraat, Eindhoven

Afgerond

Op de hoek van de Kronehoefstraat en de Van Speijkstraat in Eindhoven heeft ’thuis een appartementengebouw met 8 studio's gerealiseerd.

Kortenaerstraat, Eindhoven

Afgerond

Begin 2020 is aan de Kortenaerstraat in Eindhoven een appartementengebouw opgeleverd. Een gebouw met 10 2-kamerappartementen.

Huysackers, Veldhoven

Afgerond

In het plan Huysackers in Veldhoven heeft ’thuis 22 (NOM) eengezinswoningen gerealiseerd