Woonbelevingsonderzoek

De meeste huurders zijn tevreden met hun woning en buurt. Dat blijkt uit de antwoorden van 2.558 huurders die in het najaar van 2019 hebben meegedaan aan het woonbelevingsonderzoek. Gemiddeld waarderen onze huurders hun woning met een 7,5 en de buurt met een 7,3. Er zijn wel duidelijke verschillen tussen buurten, straten en woongebouwen te zien.

Veel gevraagd over Woonbelevingsonderzoek

Wanneer doet ’thuis opnieuw een Woonbelevingsonderzoek?

Dat is nog niet bekend. Wel is bekend dat we het onderzoek iedere 3 of 4 jaar willen uitvoeren. Dan is het namelijk mogelijk ontwikkelingen in de woonbeleving te ontdekken en vooruitgang of juist achteruitgang te meten.

Wat doet ’thuis met de uitkomsten van het woonbelevingsonderzoek?

Uw reactie geeft ons een goed beeld van wat onze huurders in een bepaalde buurt belangrijk vinden. Die informatie gebruiken we om samen met u en onze samenwerkingspartners te werken aan een prettige woonomgeving. Op de pagina Woonbelevingsonderzoek leest u meer over de uitkomsten en wat wij ermee doen.

Waarom doet ’thuis woonbelevingsonderzoek?

We willen graag weten wat u nodig heeft om u thuis te voelen in uw huis en in uw buurt. Daarom hebben we eind 2019 een woonbelevingsonderzoek gedaan over hoe tevreden u bent met uw huis en de buurt.