Automatische incasso

U kunt de huur op verschillende manieren aan ons betalen. De gemakkelijkste manier is automatische incasso. U regelt dit via de groene knop 'Betaalwijze of rekeningnummer aanpassen’. U moet hiervoor inloggen op 'Mijn pagina'. Hierna schrijven wij de huur iedere maand automatisch van uw rekening af. Een verandering in de huurprijs passen wij automatisch aan. 

U kunt de machtiging altijd weer intrekken als u de huur toch liever op een andere manier betaalt.

Veel gevraagd over Automatische incasso

Kan ik een automatische incasso starten als mijn huurachterstand in behandeling is bij de deurwaarder?

Nee, u kunt dan geen automatische incasso starten. U moet eerst bij ’thuis of bij de deurwaarder uw huurachterstand betalen.

Wanneer schrijven jullie de huur automatisch af?

De huur schrijven wij rond de eerste van de maand van uw rekening af. De precieze datum kan anders zijn omdat wij in het weekend en op feestdagen geen huur afschrijven.

Ik heb net een automatische incasso voor de huur afgesproken. Vanaf wanneer schrijven jullie de huur automatisch af?

Ontvangen wij uw machtiging voor de 15e van de maand? Dan schrijven wij de eerstvolgende maand de huur automatisch van uw rekening af. Ontvangen wij uw machtiging na de 15e? Dan start de automatische incasso een maand later.

Hoe machtig ik jullie voor een automatisch incasso voor het betalen van de huur?

U regelt dit via de groene knop 'Betaalwijze of rekeningnummer aanpassen’. U moet hiervoor inloggen op 'Mijn pagina'.
Hierna schrijven wij de huur iedere maand automatisch van uw rekening af. Een verandering in de huurprijs passen wij automatisch aan. U ontvangt van ons een bevestiging met de datum vanaf wanneer u automatisch gaat betalen.