Isolatie

Isolatie zorgt ervoor dat de binnenlucht niet naar buiten kan en de buitenlucht niet naar binnen. Het belangrijkste van isoleren is dat het in de winter warm blijft en in de zomer lekker koel. Er zijn verschillende manieren om de woning te isoleren. Bijvoorbeeld isolatie van de vloer, de spouwmuur, het dak en door dubbel glas te plaatsen.

Veel gevraagd over Isolatie

Kan ik dubbel glas in mijn woning krijgen?

Algemeen

Heeft uw woning enkel glas? En wenst u dubbel glas? Laat het ons weten, dan onderzoeken wij dat voor u. U kunt hiervoor contact opnemen met onze afdeling Onderhoud & Servicelijn. Zijn er geen bezwaren of technische beperkingen? Dan plaatsen wij het dubbel glas. De kosten van de isolerende maatregelen zijn voor ’thuis.

Komt mijn woning in aanmerking voor isolatie?

Algemeen

Dat kan als dit technisch mogelijk is en uw woning een E F of G energielabel. Weet u niet welk energie label uw woning heeft neem dan contact met ons op. Laat ons weten wat voor isolerende maatregelen u wenst. Wij onderzoeken voor u wat de mogelijkheden zijn. Zijn er geen bezwaren en is het technisch mogelijk? Dan voeren wij de isolerende maatregelen voor u uit. De kosten van de isolerende maatregelen zijn voor ’thuis.

Ik heb een huurverhoging door het verbeteren van de woning. Hoe werkt dat?

Algemeen

Als wij de woning verbeterd hebben, kan het zijn dat de huur omhoog gegaan is. Bijvoorbeeld bij dubbel glas of centrale verwarming. De woning krijgt meer punten en daardoor stijgt de huurprijs. Vaak levert zo'n verbetering een energiebesparing op. Voor sommige investeringen berekenen wij een deel aan u door. Wij laten u altijd vooraf weten als uw huur omhoog gaat.