Room Eleven - Waterrijk, Eindhoven

’thuis breidt haar woningbezit uit in Waterrijk (Room Eleven), Eindhoven (Meerhoven).

Meerhoven is een wijk aan de rand van Eindhoven. De wijk bestaat uit vijf buurten, ieder met haar specifieke kenmerken. Het park Meerland vormt het groene hart van de wijk. Waterrijk is een van de buurten. Deelplan Room Eleven heeft 33 appartementen en 14 woningen.   

Voldoen aan grote behoefte
Met het toevoegen van deze appartementen en woningen aan haar bezit komt 'thuis tegemoet aan de grote behoefte aan extra betaalbare huurappartementen en -woningen.

Appartementen
De appartementen hebben een oppervlakte variërend van 50 m2 tot 60 m2 en bestemd voor één- en tweepersoons huishoudens. Ze zijn in april 2020 opgeleverd en verhuurd.  

Woningen
De 14 woningen hebben 3 slaapkamers en zijn geschikt voor gezinnen. De woningen zijn duurzaam en gasloos. 12 eengezinswoningen zijn in december '19 opgeleverd en verhuurd.
2 woningen zijn in april 2020 opgeleverd en verhuurd.   

De woningen zijn duurzaam en gasloos
Voor warm water en het verwarmen van de woning worden ze aangesloten op stadverwarming. Met deze gasloze nieuwbouw draagt 'thuis een steentje bij aan een schonere wereld.  

Deelplan Room Eleven
Waterrijk is een gedeelte van Meerhoven. Het deelplan Room Eleven is ontworpen door architect Marlies Zuidam van Faam Architecten. De woningen en appartementen liggen rondom een groen park. De architectuur is helder, licht van kleur, mooi gedetailleerd met accenten in de gevels.

Deze woningen en appartementen heeft 'thuis gekocht van BPD Ontwikkeling BV.