10 jaar ’thuis

Wie jarig is trakteert!

Dit jaar is het alweer tien jaar geleden dat ’thuis is ontstaan uit een fusie tussen woningcorporaties Aert Swaens uit Veldhoven en Domein uit Eindhoven. En wie jarig is trakteert! Daarom hebben we een aantal leuke acties en activiteiten bedacht. 

Op Burendag trakteert ’thuis 

Burendag (dit jaar op zaterdag 23 september) is een dag waarop landelijk zoveel mogelijk buren met elkaar in contact worden gebracht. Waarom? Omdat buurten leuker, socialer en veiliger worden als buren elkaar ontmoeten, elkaar helpen en zich samen inzetten voor de buurt. ’thuis vindt dit een mooi initiatief. Omdat we jarig zijn trakteren we onze huurders op Burendag op een aantal leuke activiteiten waarbij ontmoeten centraal staat. Huurders hebben zich hiervoor kunnen aanmelden tot donderdag 20 augustus. Op donderdag 24 augustus verloten we de activiteiten onder alle de aanmeldingen. De winnaars brengen we via een e-mail op de hoogte. Ook als u niet heeft gewonnen laten wij u dat (per e-mail) weten.

Winacties

Ook hadden we enkele winacties voor onze huurders. Zoals ontwerp je eigen droomkamer, fotografeer wat voor jou het échte thuisgevoel is en een puzzel. De winnaars ontvangen in de week van 28 augustus persoonlijk bericht.