Verkouden, hoest of koorts? Kom niet naar ons kantoor

Wij volgen hierin de richtlijn van het RIVM. Het RIVM roept mensen met een verkoudheid (snotneus, hoesten, keelpijn, niezen) op om thuis te blijven. Wij gaan mee in deze richtlijn. Daarom vragen we u om niet naar ons kantoor te komen als u verkouden bent. U kunt ons wel telefonisch bereiken. Onze medewerkers en zakelijke partners volgen deze richtlijn ook op. Ook onze medewerkers die bij u aan de deur komen, volgen de richtlijnen van het RIVM. We rekenen hierbij op uw begrip en medewerking.

Is een bezoek aan ons kantoor noodzakelijk? Let dan extra goed op uw hygiëne

  • Schud geen handen.
  • Nies of hoest in uw elleboogholte.
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die direct weg.
  • Was na gebruik van zakdoekjes uw handen.
  • Vermijd persoonlijk contact. Het RIVM raadt aan om een afstand van minimaal een meter aan te houden, twee meter als u hoest of niest.

Als wij bij u aan de deur staan en u heeft klachten (verkoudheid, hoesten, koorts) dan besluiten wij om niet bij u naar binnen te gaan en de afspraak te verzetten.

Kunt u niet naar ons kantoor komen? 
Natuurlijk helpen we u graag via andere kanalen. Veel huurderszaken regelt u eenvoudig via deze website. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar via (040) 24 99 999. U kunt ons 24/7 een bericht sturen via ons contactformulier. 

Kijk voor meer informatie over dit advies op de website van het RIVM.