Uw post van ’thuis digitaal ontvangen? Dat kan!

’thuis gaat binnenkort Postex gebruiken voor het versturen van de post. U als huurder heeft straks de mogelijkheid om uw post per e-mail te ontvangen. U heeft hierdoor uw post altijd bij de hand. U kunt deze bekijken waar en wanneer u maar wilt. Heel handig voor u maar daarnaast ook goed voor het milieu.

Wat is Postex?
Postex is een bedrijf dat voor ons de post gaat versturen. Post in de brievenbus maar ook post via e-mail. U als huurder kiest zelf of u uw post via e-mail of in de brievenbus wilt ontvangen.

Het versturen van post via Postex doen we stap voor stap
We beginnen met de brieven die we maandelijks versturen, zoals de huurnota's en herinneringen/aanmaningen. Gedurende 2020 komen daar steeds meer brieven bij.

Begin februari ontvangt u van ons via Postex een e-mail
Is uw e-mail adres bij ons bekend? Dan ontvangt u begin februari van ons een e-mail via Postex. In deze mail kunt u aangeven of u uw post via e-mail wilt ontvangen of niet. Zo ja, op welk e-mailadres u dit wilt ontvangen. Zie hier een voorbeeld van deze mail.

Wilt u controleren welk e-mailadres van u bij ons bekend is? Log dan in op ‘mijn pagina’. Klopt het e-mailadres niet of is er geen e-mailadres bekend? Dan past u dit op uw persoonlijke pagina eenvoudig aan.

Uw post in de brievenbus blijven ontvangen, ook dat kan!
U hoeft dan niets te doen. Postex verzorgt en verstuurt onze post digitaal en op papier. Dat betekent dat uw post er wel iets anders uit ziet dan u gewend was. 

Stap voor stap zetten wij stappen in het verbeteren van onze dienstverlening.
Wij blijven op zoek naar mogelijkheden om u nog beter te helpen. Deze nieuwe website met persoonlijke pagina is hier een voorbeeld van. Een volgende stap is de mogelijkheid van het  ontvangen van uw post per e-mail. Later dit jaar is chatten via deze website ook mogelijk. Heeft u een idee voor ons? Wij horen het graag.