Samen met onze maatschappelijke partners zetten we ons in voor onze oudere huurders

Het zijn bizarre tijden voor iedereen en zeker voor de senioren onder ons. Zij lopen extra risico. Om ze te beschermen moeten ze binnen blijven en mogen ze geen bezoek ontvangen. We beseffen heel goed dat het ontzettend heftig is. Daarom zochten we naar een manier om onze oudere huurders te helpen en te zorgen dat ze niet alleen zijn.

We bellen om te vragen hoe het met ze gaat en waar ze behoefte aan hebben. Dat geven we door aan onze maatschappelijke partners en zij nemen dan contact met onze huurders op. Het kan gaan om een praatje maken of een boodschap doen. Het belangrijkste is dat er contact is en deze bewoners niet alleen zijn. Daar zetten we ons samen met onze maatschappelijke partners LEV Groep,  WIJeindhoven, CMD Son en Breugel, Goedvoormekaar Waalre en Cordaad Welzijn Veldhoven voor in. Samen ’thuis!

Let op: Beste huurder: Wij bellen u alleen om te informeren hoe het met u gaat in deze heftige periode. Tijdens deze belactie informeren wij u niet over de huur of andere betaalzaken. Laat u nooit misleiden tot het geven financiële informatie door wie dan ook. Loopt u tegen problemen aan, bel ons dan.