Huurderspanel ’thuis

Wat vindt u belangrijk en wat verwacht u van ons? Alleen als we daar een goed beeld van hebben kunnen we onze dienstverlening en producten verbeteren. Wilt u ook meedenken? Meld u aan voor het huurderspanel ’thuis.

Dit kan eenvoudig via de pagina Huurderspanel ’thuis

Wat is het huurderspanel ’thuis?

Het huurderspanel bestaat uit huurders die het leuk vinden om af en toe hun mening te geven. Dit over onderwerpen die voor u van belang zijn, en waar ’thuis zich mee bezig houdt. Denk bijvoorbeeld aan de website, telefonie, de huurdersnieuwsbrief, verhuiswensen, ideeën om uw buurt te verbeteren of uw wensen voor nieuwe producten of diensten.

Hoe werkt het huurderspanel?

We vragen u een paar keer per jaar om uw mening. Dit doen we meestal door het sturen van een vragenlijst via e-mail. Meedoen is makkelijk: achter uw computer, tablet of telefoon en op een tijdstip dat voor u uitkomt. Het beantwoorden van de vragen duurt maximaal 10 minuten. Na afloop van ieder onderzoek, laten we u weten wat we doen met de resultaten. Per onderzoek kiest u of u meedoet. U kunt zich op elk moment makkelijk inschrijven of uitschrijven als huurderspanellid. Onder de deelnemers verloten we bovendien cadeaubonnen.

In het najaar gaan we deze nieuwsbrief evalueren. Geef uw mening in het huurderspanel.