Huurdersfestival: vier het 10-jarig bestaan van de Huurdersraad 'thuis!

Dit jaar vieren we het 10-jarig bestaan van de Huurdersraad en dat betekent feest! Daarom organiseren zij het Huurdersfestival. Komt u ook?

Het Huurdersfestival is op zaterdag 24 augustus, van 14:00 tot 17:00 uur.
Op het pleintje achter het kantoor van ’thuis. Muziek, plezier en informatieve kraampjes wachten op u.

Geniet van deuntjes van Leo de Vlieger terwijl de kinderen zich vermaken met spelletjes van meneer Rik. Bezoek de marktkraampjes voor informatie over de Huurdersraad, nieuwbouwprojecten en energiebesparingstips. Wilt u weten hoe u uw huis koel kunt houden in de zomer? Heeft u vragen over levensloopbestendig wonen? Of bent u benieuwd naar kamerverhuur? Wij hebben de antwoorden!

Kom naar het Huurdersfestival voor een gezellige en feestelijke middag, helemaal gratis. Bent u er bij? We vinden het fijn als u dat aangeeft via www.mijn-thuis.nl/aanmelden.

Huurdersraad 'thuis

De Huurdersraad komt op voor de belangen van alle huurders van ’thuis. De Huurdersraad wil dat de woningen beschikbaar en betaalbaar blijven en dat in een leefbare omgeving. Wanneer Woonstichting 'thuis een nieuw beleid wenst, of een bestaand beleid wil veranderen, dan wordt de Huurdersraad om advies gevraagd. De Huurdersraad zal altijd reageren met het belang van de huurders voor ogen. Kijk voor informatie op de website van Huurdersraad ’thuis.