Een nieuw gezicht in Waalre en Veldhoven

Buurtbeheerder David Hearn aan het woord

Buurtbeheerder David Hearn is een nieuw gezicht in Waalre en in Oerle en Oud-Veldhoven. Hij is net als zijn collega’s Tinus (Zonderwijk, Look, Heikant en De Kelen) en James (Cobbeek, Dékker, De Polders, Zeelst en Meerhoven) het eerste aanspreekpunt voor de huurders van ’thuis. Hij is de ‘ogen en oren’ van ’thuis en werkt samen met lokale organisaties aan een leefbare woonomgeving die schoon heel en veilig is.

David was de laatste jaren actief als buurtbeheerder in Eindhoven. David vertelt: “Leuk om in een nieuw gebied aan de slag te gaan. Ik leg graag verbinding  met bewoners om zo samen dingen te bereiken. Dit kan van alles zijn. Denk aan schoonmaakacties maar ook activiteiten voor en met bewoners om de leefbaarheid te vergroten. Ook zet ik me als duurzaamheidsambassadeur in voor meer groen in de wijk. Voor mij is samen ’thuis, iedereen doet mee!”.

Heeft u een idee voor een activiteit die ten goede komt aan de leefbaarheid in de buurt? ’thuis ondersteunt deze initiatieven.  Heeft u hier vragen over, of heeft u hulp nodig? Spreek David gerust aan, hij denkt graag met u mee.