Doe mee aan een Virtual Reality onderzoek

Wilt u ervaren hoe het is om in een andere wereld te stappen? En wilt u meedenken over de keuzemogelijkheden voor de badkamer, toilet en keuken? En bijdragen aan een wetenschappelijk onderzoek? Lees dan snel verder.

’thuis start samen met de Technische Universiteit Delft een Virtual Reality onderzoek. We kijken welke keuzes huurders maken als we de toilet, badkamer en/of keuken vervangen. Denk daarbij aan kleuren van wand- en vloertegels, keukenfrontjes, aanrechtbladen enzovoort. Dit noemen we “keuzepakketten”. Op dit moment stelt ’thuis deze pakketten samen. Met dit onderzoek willen we kijken welke pakketten u als huurder zou samenstellen.

Hoe werkt het 'Virtual Reality onderzoek'?
Het onderzoek vindt plaats tussen 27 en 31 mei op het kantoor van ’thuis, Kronehoefstraat 83 in Eindhoven. Het duurt ongeveer 15 minuten. U krijgt een Virtual Reality VR-bril op. Door deze bril lijkt het of u echt in de keuken, badkamer of toilet staat. U ziet verschillende voorbeelden van deze ruimtes en u kiest steeds welke u het mooiste vindt. Het is uw mening, dus er is niets goed of fout. Het is een hele leuke ervaring.

De TU Delft organiseert het onderzoek
Zij verzamelt alle informatie en analyseert deze. Op basis hiervan adviseren zij ons welke keuzepakketten wij onze huurders in de toekomst het beste kunnen voorleggen.

Wilt u meedoen aan dit onderzoek? En bent u beschikbaar tussen 27 en 31 mei?
Meld u dan aan via onderstaande link. Geef ook aan op welk dagdeel u aan het onderzoek wilt meedoen. Let op, er is maar een klein aantal plaatsen beschikbaar. De TU Delft belt u voor het maken van de afspraak. Met uw aanmelding geeft u dan ook toestemming dat wij uw contactgegevens delen met de TU Delft.

Aanmelden Virtual Reality Onderzoek