Corona: hoe gaat ’thuis er mee om?

We kunnen er niet omheen: het coronavirus heeft, zeker in Noord Brabant, invloed op het dagelijks leven. De gezondheid en veiligheid van onze bewoners en medewerkers staat op nummer 1. Daarom volgen wij natuurlijk het advies van het RIVM op. Lees meer

Ons kantoor is tot en met 28 april gesloten voor bezoekers zonder afspraak
Veel huurderszaken regelt u eenvoudig via deze website. Tijdens kantoortijden kunt u ons ook gewoon bellen op (040) 24 99 999. We rekenen op uw begrip.

Tot en met 6 april worden alléén spoedreparaties uitgevoerd
Heeft u een reparatieverzoek dat géén spoed heeft? Graag wachten met het doorgeven van dit verzoek. Wij nemen deze tijdelijk niet aan. Voor dringende zaken neemt u contact op met de afdeling reparatieverzoeken via reparatieverzoeken@mijn-thuis.nl of (040) 24 99 999.

We passen onze werkzaamheden aan
Wij hebben als uitgangspunt ‘uitstellen waar het kan, en door laten gaan waar het moet’ in aangepaste vorm. We kijken kritisch wat echt niet kan wachten, en wat we kunnen verzetten. Veiligheid gaat boven alles. Op deze manier geven wij invulling aan het advies van het RIVM om persoonlijk contact zoveel mogelijk te beperken. Wij sturen geen medewerkers die verkouden zijn of contact hebben gehad met iemand die (misschien) besmet is naar onze huurders. Dat geldt ook voor de medewerkers van de bedrijven waarmee wij samenwerken, zoals onze aannemers.

We willen zorgen dat nieuwe huurders gewoon hun sleutel krijgen, en mensen die verhuizen hun sleutel kunnen inleveren. Opleveringen en eindinspecties gaan dus door, tenzij onze huurders ziek zijn. We informeren u altijd persoonlijk als afspraken of werkzaamheden niet door kunnen gaan. Bent u ziek of verkouden? Geef dit dan altijd door aan degene met wie u een afspraak heeft.

Onze medewerkers werken waar mogelijk thuis
Wij volgen het advies van het RIVM voor de provincie Noord Brabant om medewerkers zo veel mogelijk thuis te laten werken. Dat betekent dat alle medewerkers, ook degenen zónder griep- of verkoudheidsverschijnselen, zo veel mogelijk vanuit huis werken. Door dit thuiswerken en een lagere personeelsbezetting, kan onze dienstverlening soms misschien iets langer duren dan u van ons gewend bent. Wij doen er alles aan om onze dienstverlening zo goed mogelijk door te laten gaan.

Is een bezoek aan ons kantoor noodzakelijk en heeft u een afspraak?
Let dan extra goed op uw hygiëne

  • Schud geen handen.
  • Nies of hoest in uw elleboogholte.
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die direct weg.
  • Was na gebruik van zakdoekjes uw handen.
  • Vermijd persoonlijk contact. Het RIVM raadt aan om een afstand van minimaal een meter aan te houden, twee meter als u hoest of niest.

Kijk voor meer informatie over dit advies op de website van het RIVM en rijksoverheid.