't Ven, Eindhoven

We bouwen aan duurzame sociale huurwoningen in ’t Ven. De Eindhovense wijk ’t Ven is er klaar voor, we zijn begonnen met een compleet nieuwe wijk ontwikkeling! Er komt een mix van sociale huurwoningen en appartementen voor verschillende doelgroepen. Met het sloop-nieuwbouw plan verdubbelen we bijna het aantal woningen wat er eerst stond. We bouwen in 4 fases.

Ligging
De Eindhovense wijk 't Ven ligt in stadsdeel Strijp, net buiten de ring van Eindhoven. Een centrale wijk gelegen naast uitvalswegen, het bekende Evoluon, en op fietsafstand van het centrum van Eindhoven. Bent u graag in de natuur? Het Jacob Oppenheimer park is op loopafstand. 

Een nieuwe wijk opbouwen heeft tijd nodig. Daarom bouwen we in 4 fasen in verschillende gebieden van 't Ven. Deze worden opgedeeld in: 

Nieuwsgierig naar specifieke informatie van een bepaalde fase? Dat kunt u lezen door op de naam van de straat hierboven te klikken.

De woningen
In de wijk bouwen we zowel eengezinswoningen als appartementen. Alle nieuwe woningen en appartementen zijn duurzaam. De woningen worden gasloos, de woningen aan de Antony Moddermanstraat zijn zelfs biobased gebouwd. Dit betekent dat we gebruik maken van natuurlijke grondstoffen. 

De huurprijzen en servicekosten 
De huurprijzen en servicekosten zijn voor elke fase verschillend. Als deze bekend zijn vindt u dit op de projectpagina per fase.

Planning
We bouwen in meerdere fases. De woningen aan de Antony Moddermanstraat worden midden 2024 opgeleverd aan de nieuwe bewoners. In maart 2024 zijn we gestart met de bouw aan de J.M. Kemperstraat, de appartementen leveren we in de zomer van 2025 op. De planning van de laatste 2 fasen zijn nog niet bekend.  

Vindt u het leuk om op de hoogte te blijven van dit nieuwbouwproject? 
Meldt u zich dan aan als belangstellende door te klikken op de groene button 'Meld u aan als belangstellende'. U vindt de button rechtsboven op deze pagina. U ontvangt dan ook een e-mail zodra de verhuur begint en de woningen worden geadverteerd op Wooniezie.nl. Bent u aangemeld voor de nieuwsbrief? Dan ontvangt u van iedere fase updates.  

Belangrijke stap: inschrijven als woningzoekende
Als u zich aanmeldt als belangstellende, dan staat u niet automatisch ingeschreven voor een woning van dit project. Daarvoor moet u als woningzoekende zijn ingeschreven op Wooniezie.nl. Dat kunt u hier gratis doen.