Nieuwbouw 't Ven, Eindhoven

’thuis bouwt 249 duurzame sociale huurwoningen in ’t Ven

De Eindhovense wijk ’t Ven is er klaar voor, we zijn begonnen met slopen! Om daarna hard te gaan bouwen aan een mix van bijna 250 sociale huurwoningen en appartementen voor verschillende doelgroepen. Daarmee verdubbelen we bijna het aantal woningen wat er eerst stond. Alle nieuwe woningen en appartementen worden natuurlijk duurzaam en gasloos. 

We bouwen in 4 fases en starten deze zomer met de bouw van 88 duurzame, houtskeletbouw woningen van aannemer Heijmans. De woningen zijn voor een gedeelte al in elkaar gezet in de fabriek (prefab) waardoor het bouwen veel sneller gaat. Ook bouwen we biobased, dit wil zeggen dat we gebruik maken van biogrondstoffen. Deze woningen hopen we begin 2024 op te leveren.

BAM Wonen bouwt voor ons 121 sociale huur appartementen. Het grootste gedeelte daarvan is in het voorjaar van 2025 klaar. De huurprijzen van de woningen en appartementen zijn nog niet bekend. Deze liggen wel onder de huurtoeslaggrens. Dit betekent dat u afhankelijk van uw inkomen in aanmerking kunt komen voor huurtoeslag. Op deze pagina vindt u een aantal impressies van de nieuwe woningen en appartementen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Heeft u interesse in een appartement of woning in dit project? Meldt u zich aan als belangstellende door te klikken op de groene button 'Meld u aan'.

U vindt de button rechtsboven op deze pagina. We houden u dan op de hoogte van het project. We e-mailen u ook wanneer de verhuur start en de woningen op Wooniezie.nl worden geadverteerd.

Zorg dat u zich inschrijft als woningzoekende!
Als u zich aanmeldt als belangstellende, dan staat u NIET automatisch ingeschreven voor een woning van dit project. Daarvoor moet u als woningzoekende zijn ingeschreven op Wooniezie.nl. Dat kunt u gratis doen.