Kortenaerstraat, Eindhoven

Aan de Kortenaerstraat in Eindhoven wordt een appartementengebouw gebouwd met daarin 10 2-kamerappartementen.  Deze appartementen realiseert ’thuis om tegemoet te komen aan de grote vraag naar kleinere, betaalbare woningen in Eindhoven. Deze appartementen zijn bedoeld voor één- en 2-persoonshuishoudens.

Dit gebouw ligt aan de rand van het nieuwbouwproject Wonen met Spice. De appartementen worden niet zoals alle andere woningen en appartementen in de wijk aangesloten op een collectieve WKO-installatie. Wel worden de appartementen net als de hele wijk gasloos. Dit betekent dat de bewoners elektrisch koken. Ook de verwarming is elektrisch. 

Zonnepalen voor elektriciteit 
Op het appartementengebouw komen zonnepanelen. Hiermee wordt elektriciteit opgewekt. 

Afmeting / indeling
De appartementen hebben en afmeting van ± 45 m2 en hebben 1 slaapkamer. Er is een gezamenlijke fietsenberging in het gebouw. 

Huur
De huurprijs is € 510,- per maand. De servicekosten zijn ongeveer € 22,50 per maand.

Oplevering
Deze appartementen worden in december 2019 opgeleverd.

Het interesseformulier van dit project is gesloten
Binnenkort start de verhuur van dit project, daarom is het interesseformulier op Wooniezie gesloten. Bij start verhuur worden de studio's gepubliceerd bij het actueel aanbod op Wooniezie.nl. 

Let op: Met het invullen van een interesseformulier sta je NIET ingeschreven voor een woning van dit project. Daarvoor moet je als woningzoekende ingeschreven staan bij Wooniezie. Ben je nog niet ingeschreven? Dat kun je hier (gratis) doen.