Frederik Hendrikstraat, Waalre

In een charmante wijk van Waalre bouwen we 26 duurzame en energiezuinige appartementen met lift en zonnepanelen. De appartementen zijn dorps gelegen, maar toch dichtbij alle belangrijke voorzieningen. Het gebouw bouwen we op de plek waar nu een oude boerderij - De Rooische Hoeve - staat. 

Ligging
Op 15 autominuten van het centrum van Eindhoven maar toch in een dorp wonen? Dat kan aan de Frederik Hendrikstraat in Waalre. Waar het gebouw volop in het groen wordt gebouwd, met alle belangrijke uitvalswegen op korte afstand. Ook is het nog eens dichtbij een gezellig winkelcentrum, een medisch centrum en veel sportvoorzieningen. Waar nu een oude boerderij - De Rooische Hoeve - staat, gaan we de appartementen bouwen. De omgeving blijft wel groen en landelijk. We bouwen de appartementen rondom een vierkante, gezamenlijke binnentuin. Een gezellige plek waar buren elkaar kunnen ontmoeten.

De woningen
De appartementen bieden we aan in drie typen met de oppervlakten van 57, 65 en 75 m2. Voor een indruk van de indeling kunt u in de rechterbalk de plattegronden bekijken onder het kopje "Zie ook". 

De huurprijzen en servicekosten
Huurtoeslag is mogelijk, afhankelijk van uw inkomen. Zodra we de huurprijzen weten vindt u dit terug op deze pagina.

Planning
We verwachten dat we in het 4e kwartaal van 2024 gaan starten met de bouw. Als alles volgens planning verloopt, dan worden de appartementen in 2025 opgeleverd.

Vindt u het leuk om op de hoogte te blijven van dit nieuwbouwproject? 
Meldt u zich dan aan als belangstellende door te klikken op de groene button 'Meld u aan als belangstellende'. U vindt de button rechtsboven op deze pagina. U ontvangt dan ook een e-mail zodra de verhuur begint en de woningen worden geadverteerd op Wooniezie.nl.

Belangrijke stap: inschrijven als woningzoekende
Als u zich aanmeldt als belangstellende, dan staat u niet automatisch ingeschreven voor een woning van dit project. Daarvoor moet u als woningzoekende zijn ingeschreven op Wooniezie.nl Dat kunt u hier gratis doen.