Frederik Hendrikstraat, Waalre

26 duurzame en energiezuinige appartementen met lift en zonnepanelen

Betaalbaar en duurzaam wonen in een charmante wijk in een sfeervol dorp? Check! Op 15 autominuten van het centrum van Eindhoven maar toch volop in het groen? Check! Met alle belangrijke uitvalswegen op korte afstand? Check! En dan ook nog eens dichtbij een gezellig winkelcentrum, een medisch centrum en veel sportvoorzieningen?

Maak dan kennis met ons nieuwbouwproject aan de Frederik Hendrikstraat in Aalst-Waalre!

Waar nu een oude boerderij - De Rooische Hoeve - staat, gaat ’thuis 26 duurzame appartementen met lift en zonnepanelen bouwen. De boerderij is in zo’n slechte staat dat we deze gaan slopen. De omgeving blijft wel groen en landelijk. We bouwen de appartementen rondom een vierkante, gezamenlijke binnentuin. Een gezellige plek waar buren elkaar kunnen ontmoeten.

De appartementen bieden we aan in drie typen, de oppervlakten zijn 57, 65 en 75 m2. Voor een indruk van de indeling kunt u in de rechterbalk de plattegronden bekijken. Aan deze plattegronden en de impressies op deze projectpagina, kunnen geen rechten worden ontleend.

De huurprijzen zijn nog niet bekend. Huurtoeslag is wel mogelijk, afhankelijk van uw inkomen natuurlijk. Zo gauw we de huurprijzen weten plaatsen we deze op onze website. 

Heeft u interesse in een woning in dit project?  
Meldt u zich dan aan als belangstellende. Dit doet u door te klikken op de groene knop 'Meld u aan als belangstellende' op deze pagina. U wordt dan op de hoogte gehouden van het project en geïnformeerd wanneer de woningen geadverteerd worden op Wooniezie.nl

Zorg dat u bent ingeschreven als woningzoekende!
Als u zich aanmeldt als belangstellende, dan staat u NIET automatisch ingeschreven voor een woning van dit project. Daarvoor moet u als woningzoekende zijn ingeschreven op Wooniezie.nl. Dat kunt u gratis doen.