Bosakker, Veldhoven

Nieuwbouwproject Bosakker

Dat Veldhoven 'leeft' is wel duidelijk! Mooie projecten, met naast koopwoningen ook veel (sociale) huur, zijn volop in ontwikkeling. In de nieuwe wijk Zilverackers realiseerde 'thuis al project Huysackers en ook de oplevering van het plan De Nieuwe Erven is inmiddels volop aan de gang.

Wilt u ook wonen in een heerlijk groene omgeving, aan de rand van het bos? Maar wel op fietsafstand van scholen en winkels? In een duurzame en op de toekomst voorbereide woning? Maak kennis met ons nieuwste project: Bosakker!

In Bosakker bouwt 'thuis vanaf dit najaar 33 woningen. Deze woningen hebben allemaal 2 slaapkamers. De oppervlakte van de woningen is 75m². Een plattegrond van de woning staat in de rechterkolom. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan dit voorbeeld of aan de impressies op deze pagina.

De verhuur van deze sociale huurwoningen start naar verwachting in het najaar van 2023.

De huurprijs en andere kosten (per maand)

  • De kale huur is € 645,00 per maand
  • Servicekosten zijn € 3,00 per maand

Huurtoeslag is, afhankelijk van uw inkomen, mogelijk. 

Duurzame nieuwbouw
De 33 nieuw te bouwen woningen zijn energiezuinige woningen, ze zijn goed geïsoleerd en hebben allemaal zonnepanelen.

Heeft u interesse in een woning in dit project?  
Meldt u zich dan aan als belangstellende. Dit doet u door te klikken op de groene knop 'Meld u aan als belangstellende' op deze pagina. U wordt dan op de hoogte gehouden van het project en geïnformeerd wanneer de woningen geadverteerd worden op Wooniezie.nl

Zorg dat u bent ingeschreven als woningzoekende!
Als u zich aanmeldt als belangstellende, dan staat u NIET automatisch ingeschreven voor een woning van dit project. Daarvoor moet u als woningzoekende zijn ingeschreven op Wooniezie.nl. Dat kunt u gratis doen.