Aarlesche Erven, Best

17 sociale huurwoningen in Best

Goed, beter, Best!

Ons volgende nieuwbouwproject in Best komt eraan. In de nieuwe wijk Aarlesche Erven gaat ’thuis in de tweede helft van 2023 17 sociale huurwoningen bouwen. Deze duurzame, bijna energieneutrale en gasloze eengezinswoningen hebben 2 slaapkamers en een vaste trap naar de zolder.

Aarlesche Erven bestaat uit vier deelbuurten: De Waarden, De Tuinen, De Hoven en De Akkers. In totaal bouwen verschillende partijen in deze nieuwe, groene woonomgeving de komende jaren bijna 900 woningen. Het wordt een mix van koop- en huurwoningen. ’thuis bouwt sociale huurwoningen in deelplan De Waarden.

Wonen in Aarlesche Erven betekent wonen aan de rand van de natuur. Water en groen zijn altijd dichtbij. Natuurgebied het Groene Woud ligt op loopafstand. Op de fiets bent u in een kwartiertje in het gezellige centrum van Best. Waar het goed winkelen, sporten én ontspannen is. Eindhoven, Den Bosch en Tilburg zijn heel goed bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Aarlesche Erven krijgt in de toekomst een eigen basisschool.

De sociale huurwoningen worden gebouwd volgens het WoonST concept
Een WoonST woning is een gestandaardiseerde sociale huurwoning. Deze is door woningcorporaties en gemeenten uit de regio ontwikkeld. Hierdoor zijn de bouwkosten lager en bouwen we vooral ook veel sneller. Meer over WoonST leest u op onze website.

Een plattegrond van de woning staat in de rechterkolom. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan dit voorbeeld of aan de impressies op deze pagina.

De verhuur van deze sociale huurwoningen start naar verwachting in het najaar van 2023.

De huurprijs en andere kosten (per maand)

  • De kale huur is € 690,00 per maand
  • Servicekosten zijn € 3,00 per maand

Huurtoeslag is wel mogelijk, afhankelijk van uw inkomen natuurlijk. 

Heeft u interesse in een woning in dit project?  
Meldt u zich dan aan als belangstellende. Dit doet u door te klikken op de groene knop 'Meld u aan als belangstellende' op deze pagina. U wordt dan op de hoogte gehouden van het project en geïnformeerd wanneer de woningen geadverteerd worden op Wooniezie.nl

Zorg dat u bent ingeschreven als woningzoekende!
Als u zich aanmeldt als belangstellende, dan staat u NIET automatisch ingeschreven voor een woning van dit project. Daarvoor moet u als woningzoekende zijn ingeschreven op Wooniezie.nl. Dat kunt u gratis doen.