Serviceabonnement


Als huurder bent u gedeeltelijk zelf verantwoordelijk voor kleine reparaties in huis. Denk hierbij aan het smeren en vastzetten van hang- en sluitwerk en het verhelpen van klemmende binnendeuren.

Met een serviceabonnement kunt u een beroep doen op ’thuis

Voor een aantal zaken die onder de verantwoordelijkheid van de huurder vallen, kunt u een serviceabonnement afsluiten. U kunt dan tegen een vast maandelijks bedrag een beroep doen op ’thuis om die werkzaamheden uit te voeren zonder bijkomende kosten. In het onderhouds ABC leest u welke werkzaamheden dit zijn.

U sluit het abonnement voor minimaal 1 jaar af

Het abonnement geldt voor minimaal 1 jaar en is daarna maandelijks opzegbaar. Als u de huur opzegt, vervalt het abonnement automatisch. Omdat het abonnement een extra dienst is, heeft de premiebetaling geen invloed op de huurtoeslag. 

Om direct een serviceabonnement af te sluiten klikt u op Overeenkomst serviceabonnement. Het formulier kunt u uitprinten, invullen en mailen naar info@mijn-thuis.nl of opsturen naar:

Woonstichting 'thuis
Antwoordnummer 10248 
5600 VB  Eindhoven

Als’thuis de overeenkomst vóór de 15e van de maand van u ontvangt, dan gaat het abonnement (en de premiebetaling) in op de 1e van de volgende maand. Ontvangen wij de overeenkomst na de 15e van de maand, dan gaat het abonnement een maand later in. U ontvangt altijd een bevestigingsbrief met ingangsdatum van ons.

Wilt u het serviceabonnement opzeggen? Gebruikt u dan het Beëindigingsformulier serviceabonnement.

 

Alle informatie is ook terug te lezen in de brochure 'thuis in onderhoud