Werken bij 'thuis

 

 

Voor 'thuis is wonen meer dan een dak boven je hoofd. Fijn wonen betekent voor iedereen iets anders. Daarom biedt ’thuis keuzes in betaalbaar en kwalitatief goed wonen. We kiezen hierbij nadrukkelijk de kant van de mensen die om wat voor reden dan ook niet in hun eigen huisvesting kunnen voorzien. 

Samen met onze klanten en andere partijen werken we dagelijks aan een goed leefklimaat in wijken en buurten. Dat maakt ’thuis tot een bijzonder betrokken organisatie. Eén waar de verantwoordelijkheden en bevoegdheden laag in de organisatie liggen. En waar een gezonde werklust gekoppeld is aan een informeel onderling contact. Bij ’thuis werken momenteel ruim 120 medewerkers.

 

Vacatures Vastgoed

’thuis heeft onlangs de afdeling Vastgoed opnieuw ingedeeld. Deze nieuwe indeling heeft geleid tot vacatures. ’thuis wil graag met nieuwe, vaste collega’s de vastgoedopgave van ’thuis realiseren.

Heb je interesse in een van deze mooie functies? Klik dan op het betreffende linkje en solliciteer via de site van BMC. BMC verzorgt de werving & selectie.

Vastgoedadviseur: 

 

Projectmanager:

 

Contractmanager:

 

Contractbeheerder:

 

Vacature Informatisering en Automatisering


 

 

Zoek je een stageplaats?

Studenten die op zoek zijn naar een stageplaats nodigen wij uit om zich te melden via werken@mijn-thuis.nl.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Omdat we kiezen voor het gericht werven van medewerkers bij een specifiek openstaande vacature, nemen wij op dit moment geen open sollicitaties in behandeling.  

 

Heb je een sollicitatie verstuurd en duurt het erg lang voordat je een reactie krijgt? Kijk dan eens in je spam/ongewenste mailbox.