Werken bij 'thuis

 

Op deze pagina publiceren wij onze vacatures. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Omdat we kiezen voor het gericht werven van medewerkers bij een specifiek openstaande vacature, nemen wij op dit moment geen open sollicitaties in behandeling.  

Voor 'thuis is wonen meer dan een dak boven je hoofd. Fijn wonen betekent voor iedereen iets anders. Daarom biedt ’thuis keuzes in betaalbaar en kwalitatief goed wonen. We kiezen hierbij nadrukkelijk de kant van de mensen die om wat voor reden dan ook niet in hun eigen huisvesting kunnen voorzien. 

Samen met onze klanten en andere partijen werken we dagelijks aan een goed leefklimaat in wijken en buurten. Dat maakt ’thuis tot een bijzonder betrokken organisatie. Eén waar de verantwoordelijkheden en bevoegdheden laag in de organisatie liggen. En waar een gezonde werklust gekoppeld is aan een informeel onderling contact. Bij ’thuis werken momenteel ruim 120 medewerkers.

 

Vacatures:

Heb je een sollicitatie verstuurd en duurt het erg lang voordat je een reactie krijgt? Kijk dan eens in je spam/ongewenste mailbox.  

’thuis zoekt een Klantenadviseur!

Bekijk hier de vacaturetekst en de functieomschrijving

Interesse? Stuur dan uiterlijk op 3 maart 2019 je reactie, voorzien van CV en motivatie, ter attentie van Yvon Dentener. Klik hier om je sollicitatie te versturen. 

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Yvon Dentener, teamleider Klantbediening op           (040) 24 99 918.

 

Ben jij een werkstudent met pit?

En ben je op zoek naar een leuke bijbaan? ’thuis heeft de komende maanden een leuke vastgoedklus! Kijk snel in de vacaturetekst of jij onze kandidaat bent. We zoeken bij voorkeur een student Bouwkunde, Vastgoed & Makelaardij of Technische Bedrijfskunde.  

Stuur je (korte) motivatie en CV naar werken@mijn-thuis.nl. Voor meer informatie over de klus kun je terecht bij Esther Weber, teamleider Technisch Beheer: (040) 249 99 99 of e.weber@mijn-thuis.nl.

 

Zoek jij een stageplaats?

Studenten die op zoek zijn naar een stageplaats nodigen wij uit om zich te melden via werken@mijn-thuis.nl.