Vereniging van Eigenaren

Vastgoeddiensten in vertrouwde handen

’thuis vastgoeddiensten is specialist op het gebied van beheer van vastgoed. Betrouwbaar, transparant en deskundig. Wij staan voor de belangen van onze klanten: Verenigingen van eigenaren en projectontwikkelaars.

Het beheer van vastgoed is complex en tijdrovend. Het algemeen administratief beheer en de juridische, financiële en technische zaken die bij het beheer van vastgoed spelen, vragen om deskundige begeleiding. En dat is nu precies onze kernactiviteit.

’thuis vastgoeddiensten ondersteunt op alle niveaus en neemt initiatief. Ons omvangrijke en specialistische dienstenpakket varieert van advies bij groot onderhoud, schoonmaak en 24-uurs reparaties tot aspecten als het afsluiten van verzekeringen, het voeren van ledenadministratie en beheer van de geldstromen. Vanuit de achtergrond als woningstichting heeft ’thuis vastgoeddiensten jarenlange ervaring in het beheren van woningen en gebouwen.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan de brochure 'Vastgoeddiensten in vertrouwde handen'. Of bel (040) 24 99 888.

Bent u huurder in een VvE-complex, dan kunt u onder Ik ben huurder -> VvE -> Splitsingsakten de splitsingsakte van uw complex vinden.