Delen van ervaring

’thuis is een lerende organisatie, staat open voor kennis van anderen, wil zich laten inspireren en wil daarnaast graag haar kennis en ervaringen delen.

Website www.ketensamenwerkingwerkt.nl

De website www.ketensamenwerkingwerkt.nl brengt ketensamenwerking van een groot onderhoud project bij 112 woningen aan de Offenbachlaan in Eindhoven in beeld. De ketenpartners van dit groot onderhoud project zijn: ’thuis, Sankomij Installatietechniek, Knaapen Groep en M. Heezen BV. De website heeft als doel het delen van ervaringen met andere partijen en het geven van inzicht in het werken in een keten.

Het programma “Van even anders naar echt beter”

’thuis is lid van het platform  “Van even anders naar echt beter”. De kern van het programma “Van even anders naar echt beter” is een gestructureerde kennisuitwisseling op het gebied van ketensamenwerking tussen koploper-corporaties en hun ketens. Een schat aan ervaring die partijen met elkaar kunnen delen, met steun van expertise, organisatiekracht, onderzoekers en studenten van Technische Universiteit Delft (TU) en Hogeschool Utrecht (HU).

Kennis netwerk “Renda”

’thuis is kennispartner van Renda, een landelijk netwerk van corporaties, gemeenten, bouwbedrijven, architectenbureau’s, adviesbureau’s, toeleveranciers en VvE’s dat kennis uitwisselt om duurzamer, innovatiever en beter te investeren in bestaande bouw.
In juni 2015 was ’thuis met ketenpartners gastheer van “Renda on tour” bij het project Naastenbest – Oost in Best.