Successen delen

Ook op het gebied van duurzaamheid willen we leren van anderen en successen delen.

Successen delen: 

’thuis is een van winnaars juryprijs WoCo25

’thuis heeft deelgenomen aan de WoCo25, een prijsvraag voor de 25 duurzaamste corporaties van Nederland. Met onze inzending hebben we een juryprijs gewonnen en waren we de persoonlijke favoriet van één van de juryleden (Ronald Rovers). Aanleiding hiervoor is vooral onze aanpak vanuit de filosofie van de TNS (The Natural Step). Het is een leuke opsteker en het bevestigt dat ’thuis, samen met belanghouders en leveranciers op  de goede duurzame weg is.

 

Goede initiatieven op het gebied van duurzaamheid:

Platform 040GoedBezig

Het platform is een initiatief van de gemeente Eindhoven en diverse lokale partners. U vindt daar grote projecten waaraan u kunt meedoen, maar ook juist kleine initiatieven bij u om de hoek. Denk aan het starten van een buurtmoestuin en het verduurzamen van uw woning. Ook kunt u daar terecht voor meer informatie over duurzaamheid in Eindhoven, nieuws, acties en handige tips. www.040goedbezig.nl

Best Duurzaam

Best Duurzaam wil alle inwoners van Best door kennisdeling, advies en inkoopkracht toegang geven tot de maatschappelijke en financiële voordelen van lokaal opgewekte schone energie. En bewoners helpen de energierekening naar 0 te brengen.