Energie levering

In Nederland vinden veel duurzame activiteiten plaats, georganiseerd door particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden. Dat vinden we bij ’thuis een goed initiatief. We leveren dan ook op verschillende manieren een bijdrage aan duurzaamheid. Een van deze bijdragen is het leveren van duurzame energie. 

De levering van duurzame energie aan woningen in Dijkstraten en Vredesplein

’thuis legt in nieuwbouwwoningen duurzame installaties aan en beheert deze. De (nieuwbouw)woningen in Dijkstraten in Best en in de nieuwe wijk Wonen met Spice in Eindhoven maken voor verwarming en koeling van de woning gebruik van het duurzame Warmte Koude Opslag (WKO) systeem. Zij hebben geen gas meer nodig, maar maken gebruik van de warmte en koude uit de aardbodem.

Bent u al gebruiker?

Bewoners van (nieuwbouw)woningen en huurders van (nieuwbouw) appartementen van ’thuis met  een collectieve, zijn klant van Woonstichting ’thuis.  Op dit moment zijn dat de bewoners in de (nieuwbouw)projecten Wonen met Spice in Eindhoven en Dijkstraten in Best.

Contract met Woonstichting ’thuis

Als huurder of koper van de (nieuwbouw)woningen in Wonen met Spice en Dijkstraten krijgt u automatisch ook een leveringscontract voor warmte en/of een huurcontract voor installatie met Woonstichting ’thuis.

Woont u in een woning dan heeft u een huurcontract voor de warmtepomp  in de woning. Die zorgt voor warmte, warm water en koeling. Hier vindt u de Algemene Huurvoorwaarden Installaties. Hier vindt u de actuele tarieven.

Woont u in een appartement dan wordt warmte, warm water en koeling geleverd door een collectieve installatie en heeft u een leveringscontract met Woonstichting ’thuis. Hier vindt u de Algemene leveringsvoorwaarden warmte en/of koude. Hier vindt u de actuele tarieven.

Bij wie kan ik terecht voor vragen, een reparatieverzoek of onderhoud?

Via deze website kunt u een reparatieverzoek indienen.
U kunt uw reparatieverzoek ook telefonisch melden via het algemene telefoonnummer van 'thuis: (040) 24 99 999. Daar kunt u ook uw vragen stellen.

Warmtewet

De warmtewet is van toepassing op de tarieven bij energielevering door een collectieve installatie.  Uitgangspunt is dat u niet meer betaalt voor verwarming  en warm water dan bij een gasgestookte woning (een gemiddelde woning in Nederland). 

Heeft u nog vragen? 

Onder 'veel gestelde vragen' vindt u meer informatie.