Nieuws

Interactieve Workshop 'Langer Thuis met Technologie' van Kempenlef

Huurders van 'thuis zijn uitgenodigd

Op 23 januari 2019 geeft Kempenlef twee interactieve workshops ‘Langer Thuis met Technologie’. Kempenlef is een initiatief van Summa College, Rabobank de Kempen, Simac, RSZK ZorgProfessionals, Technische Universiteit Eindhoven, Coöperatie Slimmer Leven 2020 Gemeente Bladel en Gemeente Bergeijk met als doel om ouderen in onze regio langer thuis te kunnen laten wonen. Tijdens deze workshops gaan we samen innovatieve oplossingen bedenken waardoor u langer thuis kunt blijven wonen.

Workshop 1:

Tijdstip: 10:00 – 12:00uur
Locatie: Huis van Waalre, Koningin Julianalaan 19, 5582 JV Waalre         

Workshop 2:

Tijdstip: 14:00 – 16:00uur
Locatie: RSZK Floriaan, Wielewaal 10, 5531 LJ Bladel                                     

U bent van harte uitgenodigd om aan één van de workshops deel te nemen. Meldt u hiervoor aan bij Karin Bierens, projectleider Kempenlef. Dit kan via e-mail k.bierens@rszk.nl of via telefoonnummer 06-13278989. Graag bij uw aanmelding vermelden bij welke workshop u aansluit. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, vol = vol.

Tijdens dit evenement vragen wij aandacht voor e-health en wat het voor ouderen kan betekenen. Onze activiteit is een onderdeel van de landelijke e-healthweek die plaatsvindt van 21 t/m 26 januari. In één week organiseren zo’n 250 partners meer dan 200 activiteiten door het hele land. Waardoor de toekomst van de zorg een week lang voor iedereen te ervaren is. De e-healthweek is een initiatief van ECP | Platform voor de InformatieSamenleving, en wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van VWS, het ministerie van EZK, ZonMw, Zorgverzekeraars Nederland, ICT&health, Zorg van NU en Health Holland. Kijk voor meer informatie over alle activiteiten in het land op: www.ehealthweek.net

Geplaatst op: 14 januari 2019