Nieuws

Samen ’thuis al 50 jaar

’thuis zet haar trouwe huurders in het zonnetje

Afgelopen zaterdag 6 oktober was het weer de beurt aan onze trouwe huurders om in het zonnetje gezet te worden. Dit jaar waren er 64 trouwe huurders die dit jaar 50 jaar bij ons huren. 

De Week van het Huren is zaterdag ook gestart. Het thema van dit jaar is duurzaamheid. Duurzaamheid is iets waar we het vaak over hebben. Vandaag betekent het duurzame relatie. Een duurzame relatie, van al 50 jaar, met onze trouwe huurders.    

Het was weer een ontzettend leuke en gezellige middag. Samen genoten we van een heerlijke lunch. Daarna was er de uitreiking van de cheques. Een trouwe huurder vertelde: "Dit komt heel goed uit. Mijn vrouw heeft in het ziekenhuis gelegen en nu ze weer thuis is, zijn we overgestapt op magnetron maaltijden. En nu is onze magnetron er mee opgehouden. Van dit bedrag kunnen we een nieuwe kopen." 

De muziek van Duo Prettig Weekend werd gewaardeerd. De sirtaki werd gedanst. Ook goochelaar Bert wist iedereen te verbazen en aan het lachen te maken. Ook hadden we een jarige in ons midden. Mevrouw Dekkers werd maar liefst 88 jaar. Ze ontving felicitaties en een aardigheidje van Willem Ligtvoet, de voorzitter van de RvC. 

 

Geplaatst op: 08 oktober 2018