Nieuws

Koken zonder gas....wat helpt mensen om die overstap te maken

Denk en doe mee !

Heb je een goed idee hoe je dat voor elkaar kunt krijgen, wil je meedenken en daar met anderen mee aan de slag gaan .... meld je dan aan voor de challenge:    

Iedereen kan meedoen
We verwelkomen diversiteit: van ondernemers, startups, studenten en betrokken burgers, tot medewerkers van woningcorporaties en gemeente Eindhoven. 

 Kick-off
Op dinsdag 30 oktober 2018 is de kick-off. Diederik Samson opent de bijeenkomst als supervisor van het Duurzaamheidspact en onderhandelaar van de klimaattafel 'gebouwde omgeving’ voor het Klimaatakkoord.

De kick-off is van 9.00 - 12.00 bij Woonbedrijf, Wal 2, in Eindhoven. We faciliteren het samenstellen van zo divers mogelijke teams.

Tussentijdse werksessies 
Voor de challende zijn werksessies gepland. Dan werken teams aan hun ideeën en dagen elkaar uit. Deze werksessies zijn op  dinsdag 13 november, woensdag 12 december en dinsdag 8 januari.

Het winnende team
Op donderdag 17 januari 2019 kiezen we het winnende team.

Aanmelden
Doe mee en stuur voor 30 oktober een e-mail naar baan@reospartners.com t.a.v. Christopher Baan. Laat het ook aan Robert en Luc Reusken weten als je meedoet. Dan weten we wie er vanuit ’thuis zich opgegeven heeft.

Deze challenge is een initiatief vanuit het Duurzaamheidspact Eindhoven (Gemeente Eindhoven, Woonbedrijf, Sint-Trudo, Wooninc., Woonstichting ’thuis en Platform Eindhovense Klantenraden).  

 

 

Geplaatst op: 11 oktober 2018