Ik wil huren

 

Vrijkomende woningen staan op wooniezie.nl
Wij adverteren onze vrijkomende woningen niet op onze eigen website, maar op wooniezie.nl.  Dat is een website die we delen met woningcorporaties in de regio Eindhoven-Helmond. Zo heeft u op één website het complete aanbod van beschikbare huurwoningen in de regio én heeft u meer keuze.

Schrijf u in als u een woning wil huren
Bent u op momenteel op zoek naar een huurwoning? Dan moet u zich inschrijven op wooniezie.nl. Ook als u op een later moment een woning wil gaan huren, kunt u zich hier alvast inschrijven.  Met die ene inschrijving kunt u reageren op de woningen van alle corporaties op wooniezie.nl.

U reageert op een advertentie als u interesse heeft
De vrijkomende woningen worden op verschillende manieren aangeboden, waardoor u ook met een korte inschrijftijd kans maakt op een woning. Hoe dat precies werkt, kunt u ook lezen op wooniezie.nl.
Reageert u op een woning van ’thuis en wordt de woning u aangeboden, dan gaat u bij ons huren. Wij stemmen vervolgens alles met u af.

Voor persoonlijk advies kunt u ook met ons bellen op (040) 24 99 999
Wij helpen u graag met vragen over de woningmarkt, uw kansen daarin of vragen over hoe de website wooniezie.nl werkt. U kunt daarvoor overigens bij alle aangesloten woningcorporaties terecht.