Wist u dat...u een kapotte lamp in uw achterpad altijd bij ons mag melden? Wij zorgen er dan voor dat de kapotte lamp wordt vervangen.


… de energiekosten in 2019 flink stijgen? En dat het daarom verstandig is om uw maandelijkse voorschot bij uw energieleverancier te verhogen? Dit om een hoge eindafrekening te voorkomen. Huurders die de stookkosten via ’thuis betalen, kunnen voor het verhogen van het voorschot contact opnemen met ’thuis.

… witte piepschuim (tempex) erg duurzaam en schoon materiaal is dat wordt hergebruikt voor dak- en vloerisolatieplaten? En dat u dit gratis mag wegbrengen naar de milieustraat, als het maar droog en schoon is?

… u zelf de lampen moet vervangen bij uw voor- en achterdeur? Dit geldt voor eengezinswoningen maar ook voor appartementen. Kapotte lampen in algemene ruimtes van het gebouw of in achterpaden kunt u bij ons melden. Wij zorgen dan voor een nieuwe lamp.

… teflon spray een goed smeermiddel is? Heeft u een raam, deur of poort die niet goed op slot gaat? Een beetje teflon spray doet wonderen.

… u zelf kunt testen of uw rookmelder het nog doet? De meeste rookmelders die op batterijen werken, hebben een knop om te testen. Druk deze knop 5 seconden in en je weet direct of de rookmelder werkt.

… verstoppingen van goten en riool 24 uur per dag kunt melden? In Eindhoven, Best of Son & Breugel  bij COR Coppelmans Rioleringswerken (040) 28 36 043; in Veldhoven of Waalre bij Van der Velden Rioleringsbeheer (040) 2414963.

… u problemen buiten op straat of in uw buurt snel en gemakkelijk kunt melden bij uw gemeente met de BuitenBeter app? Is die lantaarnpaal nog steeds niet gerepareerd? Ziet u een vies bushokje, vuilniszakken ergens gedumpt of een fietspad met enorme gaten? Laat het snel en simpel weten met BuitenBeter. U kunt de app downloaden via www.buitenbeter.nl/apps.

… ’thuis maandag 21 mei in de uitzending was van Tros Radar Extra? In deze documentaire ‘van gas los’ vertelt directeur Luc Severijnen over verduurzaming vanuit ’thuis. Er wordt aandacht gegeven aan het nieuwbouwproject de Willem en De zwijger in Best. Ook komen huurders van ’thuis aan het woord die in een label A woning wonen met zonnepanelen. De uitzending is terug te zien op www.npo.nl.

… als u zonnepanelen wilt, u dit bij ons kunt melden? Als u het interesseformulier zonnepanelen invult, kunt u een vrijblijvend woningonderzoek aanvragen. Meer informatie over zonnepanelen vindt u onder de rode knop op onze homepage.

… dat u met een serviceabonnement voor kleine reparaties in huis een beroep kunt doen op ’thuis? Denk hierbij aan vastzetten van hang- en sluitwerk en het verhelpen van klemmende binnendeuren. Zaken waar u normaal zelf verantwoordelijk voor bent. Voor een klein maandelijks bedrag nemen wij u deze zorg uit handen. Ga voor meer informatie naar onze website.

  … u in Eindhoven woonoverlast snel en eenvoudig kunt melden met de woonoverlast app? Heeft u last van lawaai, verkeerd parkeren, stank of rommel van mensen in je buurt? Geef het door aan de gemeente Eindhoven via de woonoverlast app. Deze meldingen via deze app worden indien nodig ook doorgestuurd naar de corporaties. De app is gratis te downloaden via Play Store of de App Store.

  … Sander Glas de nieuwe sociaal beheerder is in Veldhoven? De sociaal beheerder richt zich op individuele ondersteuning van onze huurders en speelt een belangrijke rol in het voorkomen en oplossen van problemen.

… ’thuis in de MFA-midden in Veldhoven van 9 juli t/m 19 augustus alleen op woensdagochtend geopend is?

… u een automatische incasso bij ’thuis kunt afsluiten? Kijk voor meer informatie op onze website bij Ik ben huurder -> Huur betalen of stuur een e-mail naar huurincasso@mijn-thuis.nl 

… u ook met ons kunt Whatsappen?
Op de pagina Contact op onze website staat een Whatsapp-icoontje. Als u daar op klikt kunt u direct een chat starten. Binnen kantoortijd reageren wij binnen een uur. Buiten kantoortijd reageren we de eerst volgende werkdag.

… wij 5 dagen per week telefonisch bereikbaar zijn van 8.30-17.00 uur?
Wij zijn dus ook op vrijdagmiddag telefonisch bereikbaar, ook al is de woonwinkel in Eindhoven dan alleen op afspraak open voor bezoekers. Meer informatie over onze bezoekadressen en openingstijden vindt u op onze website bij Contact.

… u op alle dagen van de maand uw huur op kunt zeggen?
Wij rekenen dertig dagen opzegtermijn. En als u minimaal zes weken van te voren de huur opzegt, dan ontvangt u van ons een klusbon ter waarde van € 20,-

... als u zich heeft buitengesloten u het beste contact kunt opnemen met Eurokey.nl (040-2902600) of Omniveste.com (0800-6664837)? Dit zijn betrouwbare partijen die normale tarieven hanteren.
Vaak zoeken mensen op internet naar een bedrijf dat snel helpt. Heel begrijpelijk, want wanneer u uw woning niet in kunt, wilt u zo snel mogelijk geholpen worden. Maar let op met welk bedrijf u in zee gaat! Op Google adverteren namelijk diverse organisaties die voor hun diensten een buitensporig hoge rekening indienen. Bespreek daarom van tevoren alle kosten zoals voorrijdkosten, noodtarief, avondtoeslag en materiaalkosten voordat u een slotenmaker laat komen.