Huur betalen

U betaalt de huur, zoals opgenomen in de huurovereenkomst, vooruit. Dit betekent dat wij de huur vóór of op de eerste dag van de maand willen ontvangen. U kunt betalen per automatische afschrijving, per PIN aan de balie van ons kantoor of per acceptgirokaart.

Uw huur automatisch betalen

Een machtiging geven aan 'thuis is de makkelijkste manier. Het juiste bedrag wordt iedere maand automatisch van uw rekening afgeschreven én u betaalt altijd op tijd uw huur. De machtiging kan altijd ingetrokken worden. Bent u het niet eens met de afschrijving? Binnen 8 weken kunt u deze weer terugboeken.

Als uw rekeningnummer wijzigt

Heeft u een ander rekeningnummer voor het betalen van de huur? Geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door. Ook als u geen automatische incasso heeft en wilt dat wij bij eventuele uitbetalingen het juiste rekeningnummer gebruiken. Vul hiervoor het Wijzigingsformulier rekeningnummer in en stuur dit naar ons toe. Dit mag ook per e-mail.

Als huur betalen tijdelijk niet lukt

Lukt het u (tijdelijk) niet om de huur op tijd te betalen, neem dan contact op met onze afdeling huurincasso. 'thuis zal dan samen met u bespreken of, en onder welke voorwaarden, er een kosteloze betalingsregeling kan worden getroffen zodat u de huur in (maximaal 6) termijnen kunt betalen.
Als u uw huur echter niet op tijd betaalt, starten wij onze incassomaatregelen waardoor in het uiterste geval de deurwaarder bij u aan de deur staat.