WoonEnergie

’thuis werkt samen met WoonEnergie 

 

Voordelig en duurzaam voor onze huurders

In september 2016 ondertekenden ’thuis en WoonEnergie een samenwerkingsovereenkomst. WoonEnergie is een energieleverancier die tegen gunstige tarieven gas en stroom aanbiedt. Huurders van corporaties die aangesloten zijn bij WoonEnergie kunnen een overeenkomst bij hen afsluiten voor het leveren van gas en stroom.

Door het aansluiten bij WoonEnergie bieden we onze huurders de mogelijkheid om tegen een voordelig tarief gas en groene stroom af te nemen. WoonEnergie geeft altijd een top 3 prijsgarantie. Dit betekent dat het tarief behoort tot de drie voordeligste van Nederland, in de markt van vergelijkbare aanbiedingen, prijsvechters niet meegerekend.

Ook sluit het goed aan bij onze duurzaamheidsambities, want ze leveren 100% groene stroom. Dus goed voor de portemonnee en goed voor het milieu. 

WoonEnergie is opgericht door Aedes, met als doel: lagere energiekosten voor huurders. Het is de enige energieleverancier in Nederland die er speciaal is voor woningcorporaties én hun huurders. Kijk voor meer informatie over WoonEnergie op https://www.woonenergie.nl/ of klik hier voor de brochure.

Op maandag 26 september 2016 hebben ’thuis en WoonEnergie een gezamenlijk persbericht gestuurd over de samenwerking.